دوشنبه 19 آبان 1393

سه‌شنبه نخستین گوشی با نام مایکروسافت عرضه می‌شود

سه‌شنبه نخستین گوشی با نام مایکروسافت عرضه می‌شود

مایکروسافت پس از کنار گذاشتن نام Nokia سرانجام نخستین گوشی هوشمند خود معرفی کرد.

مایکروسافت به تازگی منتشر کرده است که 11 نوامبر یعنی سه‌شنبه هفته جاری نخستین گوشی هوشمند تولید شده تحت مدیریت مایکروسافت بدون نام Nokia وارد بازار می‌شود.

جست‌وجو در شبکه اجتماعی توئیتر با کلیدواژه #MoreLumia آگهی تبلیغاتی نشان می‌دهد که البته این تیزر اطلاعات دقیقی را در مورد گوشی هوشمند جدید نمی‌دهد و با این وجود گفته شده است که گوشی جدید با بدنه نارنجی نمایشگر لمسی 5 اینچی دارد و با دوربین دیجیتالی 5 مگاپیکسلی در خانواده گوشی‌های هوشمند معمولی به دست کاربران می‌رسد.

در این آگهی تبلیغاتی این گوشی هوشمند با نام Lumia RM-1090 معرفی شده است و از امکانات اصلی آن می‌توان به کیفیت qHD نمایشگر 5 اینچی و قابلیت پشتیبانی همزمان از دوسیم‌کارت اشاره کرد.

برای گوشی هوشمند جدید مایکروسافت قابلیت پشتیبانی از شبکه مخابراتی LTE در نظر گرفته نشده است و پیش‌بینی می‌شود که از این پس مایکروسافت گوشی‌های پیشرفته خود را نیز بدون نام نوکیا عرضه کند.

 گردآوری: داده پردازی فراتک (طراحی سایت، طراحی وب سایت، طراحی سایت مشهد، طراحی سایت در مشهد)

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.